Cele 10 principii directoare ale mărcii CREATON

Originile ţiglei CREATON încep în anul 1884, când în localitatea Wertingen din landul Bavaria, Germania, este înfiinţată de către Alois Berchtold o fabrică de ţiglă extrem de modernă pentru acea perioadă.

Anul 1992 reprezintă anul de naştere al brandului CREATON, an în care Josef Berchtold GmbH şi Ernst Ott GmbH & Co KG – două societăţi care au avut o strânsă cooperare timp de câteva decenii, fuzionează la 1 ianuarie 1992 şi creează ceea ce avea să devină compania CREATON Berchtold & Ott GmbH. A luat naştere o marcă nouă a calităţii şi creativităţii.

Anul 2009, marchează extinderea cu distribuţia de produse CREATON şi Eternit pe piaţa din România, dar şi pe cea externă, precum Bulgaria şi Republica Moldova. Având la bază o remarcabilă echipă de vânzări, un serviciu de logistică pe măsura numelui, precum şi calitatea deosebită a serviciilor şi produselor comercializate, compania a reuşit să se impună pe piaţa învelitorilor din România într-un timp foarte scurt.

Echipa Primul Acoperiş a ales colaborarea cu acest brand internaţional având în vedere cele 10 principii directoare ale mărcii CREATON.

Calitate marcă:

Fiecare țiglă pentru acoperiş produsă de CREATON poartă amprenta filozofiei companiei: acurateţe dimensională şi finisaje de exceptie. „Garanţia CREATON” asigură durabilitatea şi aspectul pentru fiecare imobil în parte.
Gamă completă de produse:
Cu aproximativ 1,000 de tipuri de țigle presate şi plane, CREATON lărgeşte considerabil gama posibilităţilor pentru designul acoperişurilor, pentru arhitecţi şi proprietari de clădiri. Marea varietate de culori şi forme oferă posibilităţi aproape nelimitate.

Inovație:

CREATON demonstrează permanent că este un deschizător de drumuri pentru întreaga ramură: produse de o frumuseţe, formă şi culoare unică, dar şi o tehnică de producţie ce oferă un raport optim cost – eficienţă.
Rentabilitate:
Raportul preț/durabilitate al produselor CREATON este un avantaj rezultat al calităţii ce se păstrează de-a lungul generaţiilor, traducându-se în produse avantajoase care răspund celor mai exigente cerințe.

Gamă coloristică unică:

CREATON a readus culorile pe acoperiş. În consecinţă nu doar „roşu natur” este culoarea care este lăudată ca fiind cea mai frumoasă culoare de acoperiş. Varietatea şi calitatea înaltă a nuanţelor de engobare şi al gamei de culori pentru glazuri menţin reputaţia CREATON de „marcă de renume pentru acoperişuri creative”.

Design elegant, inspiraţional:

Ne dorim ca toţi clienţii noştri să fie mândri de acoperişul CREATON. Atât culorile, cât şi forma țiglelor noastre sunt „opere de artă”, comparabile cu ceramicele de calitate superioară, cum ar fi obiectele de porțelan.

Cele mai bune materiale:

CREATON foloseşte numai materie primă de cea mai bună calitate. Materia primă din cele mai bune cariere garantează rafinamentul suprafeţelor de calitate premium în acord cu „Principiul Purităţii CREATON”.

Aşezare facilă la montaj:

Datorită distanţelor reglabile mari la montaj, am reuşit să îmbunătăţim flexibilitatea pentru țigla de format mare la un nivel fără precedent. Prin formatul mare la anumite modele CREATON, viteza de montaj s-a accelerat simţitor .

Siguranţa ca rezultat al produselor de calitate superioară:

Tehnologiile de ardere Hydrocasing precum și utilizarea casetelot tip „H”, dar şi dezvoltarea noilor tehnologii au condus către calitatea țiglelor noastre de azi.

O extraordinară apropiere de mediul înconjurător:

Conform motto-ului companiei „argila naturală dă tonul”, protecţia mediului este una dintre priorităţile CREATON în toate deciziile. Conceptul nostru de evitare al producerii deşeurilor este considerat ca fiind un exemplu în materie de reducere a impactului asupra mediului.
Vrei mai multe informaţii despre ţiglă ceramică pentru acoperiş, accesorii pentru acoperiş sau materiale de construcţie?

Sună echipa Primul Acoperiş la numărul de telefon 0752 228 767 sau scrie-ne la adresa contact@primulacoperis.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart