Despre noi

Ne găsești în Timișoara și în regiunea de vest a țării, zonă în care am dezvoltat de la zero brandul Primul Acoperiș.

Activăm în domeniul construcțiilor și materialelor de construcții, concentrându-ne pe acoperișuri și materiale auxiliare lor.
Echipa Primul Acoperiș este formată din specialiști cu peste 20 de ani experiență în vânzare, consultanță și colaborare cu reprezentanții industriei. În ultimii 7 ani am ales să punem accent pe a seta noi standarde de calitate ale produselor și serviciilor pe care le oferim.

“Construim în fiecare zi. Sunt educat instituţional în Timişoara şi cred în filozofia bănăţeanului că atunci când construieşti te gândeşti la rezistenţa, siguranţa şi durata în timp a casei tale, a proiectului tău. Dorinţa mea este să sprijin alegerile pentru ca acest principiu să devină realitate pentru fiecare client”

Flavius Șchiopu

Fondator Primul Acoperiș
“Primul Acoperiş este, pe lângă materiale de construcţie, şi implicarea personală pentru ca fiecare client să aibă certitudinea că nevoile sale sunt respectate şi corect tratate. Pachetele noastre de servicii depăşesc limitele proiectului de pe hârtie şi oferă soluţii pentru toate aspectele pe care le implică o lucrare de construcţie: analiza materialelor, livrarea lor, termenele şi, foarte important, preţul corect”.

Roxana Șchiopu

Manager vânzări Primul Acoperiş

Valori

Respectăm și ne încredem în valorile de bază ale firmei.

orientați către client

încredere și inovație

seriozitate și corectitudine

Misiunea noastră

Misiunea echipei Primul Acoperiş este să construiască relaţii bazate pe încredere, de durată, între producătorii de materiale de construcții, specialiștii noștri şi clienţii care ne aleg. Din portofoliul nostru fac parte branduri de calitate, recunoscute la nivel internațional, pe care le-am selectat tocmai pentru a sublinia garanția calității.

Viziunea noastră

Viziunea Primul Acoperiș constă în realizarea fiecărui proiect ca la carte. Oferim clienților noștri satisfacția proiectelor bine lucrate și construim încredere prin rezultatele obținute, devenind un reper în domeniul construcțiilor. Ne dorim ca, în timp, să ne extindem mai mult și pe piața internațională.

Parteneri

Ai nevoie de o ofertă?

Fiecare client are un specialist disponibil pentru a răspunde nevoilor sale. De la consultarea inițială, până la construcția acoperișului, suntem aici pentru tine.

Shopping Cart