Primul Acoperiş este un brand nou în domeniul construcţiilor şi al materialelor de construcţie, dezvoltat în Timişoara şi în regiunea de vest a României, o iniţiativă rezultată din aproape 20 de ani experienţă în vânzare, consultanţă şi colaborare cu specialiştii din industrie şi cu beneficiari.

Primul Acoperiş este imaginea companiei SC ANDRU IOSEF CONSULTING SRL, înfiinţată în anul 2015, o societate cu capital privat integral românesc care are ca obiect de activitate comerţul cu materiale pentru construcţii.

Misiunea echipei Primul Acoperiş este să construiască relaţii de încredere şi mulţumire cu şi între producători şi clienţi.
Pentru că cei din urmă sunt cei care iau decizia finală, din portofoliul de produse fac parte branduri pe care cei din echipa Primul Acoperiş le cunosc foarte bine.

Fiecare cerere de ofertă este atent analizată de FLAVIUS ŞCHIOPU, inginer şi specialist în vânzări de materiale de construcţie, cu experienţă peste 20 de ani în domeniu. Absolvent al Universităţii Politehnica Timişoara, Facultatea de Construcţii şi Arhitectură, a avut experienţă de şantier şi de punere în operă a materialelor de construcţie, iar ulterior a condus departatemente regionale şi naţionale de vânzări în cele mai importante companii multinaţionale din domeniu.

Construim în fiecare zi. Sunt educat instituţional în Timişoara şi cred în filozofia bănăţeanului că atunci când construieşti te gândeşti la rezistenţa, siguranţa şi durata în timp a casei tale, a proiectului tău. Dorinţa mea este să sprijin alegerile pentru ca acest principiu să devină realitate pentru fiecare client

Fiecare cerere de ofertă este gestionată individualizat prin implicarea ROXANEI ŞCHIOPU, care gestionează clienţii şi relaţia cu partenerii. Absolventă a Universităţii de Vest din Timişoara, are peste 10 ani experienţă în management de proiecte şi de reprezentare a organizaţiilor, cu experienţă regională şi naţională.

Primul Acoperiş este, pe lângă materiale de construcţie, şi implicarea personală pentru ca fiecare client să aibă certitudinea că nevoile sale sunt respectate şi corect tratate. Pachetele noastre de servicii depăşesc limitele proiectului de pe hârtie şi oferă soluţii pentru toate aspectele pe care le implică o lucrare de construcţie: analiza materialelor, livrarea lor, termenele şi, foarte important, preţul corect”.

Valorile care contează pentru echipa Primul Acoperiş sunt următoarele:

  • Este important pentru noi ca partenerii şi clienţii noştri să se simtă în siguranţă în colaborarea noastră, de aceea oferim soluții complete pentru construcții noi și renovări, soluţii individuale, sprijinim clienţii în crearea valorilor pe termen lung.
  • Valori ca încredere, parteneriat, inovație și angajament reprezintă baza activităților noastre și se recunosc în fiecare produs.
  • Punem pe locul întâi calitatea produselor şi serviciilor oferite, satisfacerea cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor.
  • Seriozitatea, corectitudinea, promtitudinea, amabilitatea, motivaţia sunt responsabilităţi pentru noi, prin care dorim să confirmăm interesul pentru o bună colaborare.
  • Orientarea către clienți și satisfacția acestora sunt obiective, pe care le avem în vedere zilnic. Sprijinim oamenii la crearea propriului cămin și le oferim prin experiența, profesionalismul si competenţa noastră, siguranță și confort.