Sisteme conexe

Durabilitatea şi rezistenţa în timp a construcției tale sunt determinate de materialele conexe necesare. Noi îți punem la dispoziție cele mai potrivite variante pentru nevoile tale.

1. Pluviale

Îți punem la dispoziție sisteme pluviale de calitate ale unor brandurilor de renume. Acestea vor colecta apa din precipitații sau zăpada topită și îți va oferi siguranță pe o perioadă lungă de timp.

2. Coşuri de fum

Oricare ar fi sursa de căldură: șemineu, centrală sau sobă, îți punem la dispoziție mai multe variante de coșuri de fum, cu o calitate înaltă care îți vor oferi siguranță și durabilitate.

3. Pavaje

Ai posibilitatea să alegi dintr-o mulțime de variante și modele de pavaje a unor producători de top, care nu doar că vor rezista pe o perioadă lungă de timp, dar vor oferi și un aspect unic proiectului tău.

4. Faţade

Fațadele de calitate superioară ale brandurilor noastre îți vor oferi protecție împotriva oricăror condiții meteorologice, iar designul estetic își va păstra aspectul în timp.

Cum te putem ajuta?

01.

Cere-ne o ofertă

Contactează-ne prin email, formularul de pe site, WhatsApp sau vino în depozitele noastre din Timișoara.
02.

Oferim consultanță

Specialiștii noștri te ajută să alegi produsele potrivite și calitatea lor în funcție de nevoile construcției tale pentru un rezultat eficient.
03.

Ofertare

După ce stabilim exact nevoile tale, ne asigurăm că primești o ofertă corectă atât la calitate, cât și la preț.
04.

Transport

Odată acceptată oferta, îți punem la dispoziție transportul la timpul potrivit, oriunde în județul Timiș.
“Primul Acoperiş este, pe lângă materiale de construcţie, şi implicarea personală pentru ca fiecare client să aibă certitudinea că nevoile sale sunt respectate şi corect tratate. Pachetele noastre de servicii depăşesc limitele proiectului de pe hârtie şi oferă soluţii pentru toate aspectele pe care le implică o lucrare de construcţie: analiza materialelor, livrarea lor, termenele şi, foarte important, preţul corect”.

Roxana Șchiopu

Manager vânzări Primul Acoperiş

Ce spun clienţii despre noi

Primul Acoperis
5.0
Based on 6 reviews
powered by Google
Gheorghe AchimGheorghe Achim
06:43 15 Oct 21
O echipa super faina cu un profesionalism ridicat la un alt nivel. Poate este printre putine locuri unde pe langa materialele de buna si foarte buna calitate, primesti si indrumare/consultanta corecta, cu privire la proiectul/proiectele tale. Va multumesc!
vali sanduvali sandu
19:22 04 Mar 21
Am cumparat de la ei tot sistemul de invelitoare ceramica pentru casa, Abordare corectă fara ocolișuri , oameni serioși, materiale de calitate,livrare rapida, prețuri bune!!!
Traian SchiopuTraian Schiopu
14:48 09 May 19
Profesioniști în acoperișuri și alte materiale de construcții
js_loader

Ai nevoie de o ofertă?

De la consultarea inițială, până la construcția acoperișului,  specialiștii noștri sunt aici pentru a răspunde nevoilor tale.

Shopping Cart