Ce îți trebuie pentru ca o fereastră de mansardă VELUX să fie perfectă?

Ferestrele VELUX pot fi montate folosind următoarele produse de montaj:

Sistem de rame pentru etanșeitate la apă

Ori de câte ori alegi pachetul VELUX pentru montaj, te poți baza pe un montaj corect, rapid și sigur.

Ramele noastre sunt fabricate cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii. Sunt create pentru drenarea sigură și eficientă a apei și sunt disponibile în diferite versiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de învelitori și combinații de ferestre.

EDW 0000, EDS 0000, EKW și EKS

EDW 0000, respectiv EDS 0000, reprezintă pachetul de bază și conține doar rama de etanșare, nu și produsele suplimentare. EDS 0000: Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori plate cu grosime totală de până la 16 mm (2 x 8 mm). EDW 0000: Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori ondulate cu grosime totală de până la 120 mm. Pentru un montaj mai eficient energetic si mai durabil, achiziționează împreună cu rama și kitul BFX 1000 care conține folia pentru integrarea etanșă a ferestrei în acoperiș și un jgheab de drenaj.

Sistem de rame pentru etanșeitate la apă
Rama de etanșare este fabricată cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii.

EDS 2000

Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori plate cu grosime totală de până la 16 mm (2 x 8 mm). Rama include kitul de izolare termică BDX format din: folie hidroizolatoare, cadru izolator și jgheab de drenaj.

Sistem de rame pentru etanșeitate la apă
Rama de etanșare este fabricată cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii.

EDW 2000
Ramă de etanșare pentru montajul individual al ferestrei pe învelitori ondulate cu grosime totală de până la 120 mm. Rama include kitul de izolare termică BDX format din: folie hidroizolatoare, cadru izolator și jgheab de drenaj.

Izolare suplimentară și protecție
Optimizează noua ta fereastră de mansardă pentru a obține un montaj mai eficient energetic și mai durabil. Achiziționează împreună cu rama de etanșare produsele suplimentare pentru montaj etanș și izolare termică.

BFX 1000, BDX 2000 sau EDW / EDS 2000
Noul kit BFX 1000 conține folia pentru integrarea etanșă a ferestrei în acoperiș și un jgheab de drenaj care conduce apa departe de fereastră. Kitul BDX 2000 include kitul BFX 1000 și un cadru izolator pentru o izolare mai bună între tocul ferestrei și acoperiș. Alege sistemul complet EDW 2000 sau EDS 2000 care conține rama de etanșare individuală și kitul BDX 2000.

Finisaj interior perfect
Nu doar montajul corect al ferestrei este un aspect esenţial care trebuie avut în vedere dar si finisajul din jurul acesteia. Pentru realizarea corectă a finisajului (orizontal în partea de sus și vertical în partea de jos), îți recomandăm kitul LSG, deoarece asigură o distribuție eficientă a luminii. Ai în vedere că finisajul tip „cutie” este incorect deoarece reduce cantitatea de lumină naturală care intră în interioare.

BBX 0000 & LSG 1000
Folia barieră de vapori BBX 0000 protejează termoizolația din jurul ferestrei și previne apariția condensului. Folosește kitul pentru realizarea finisajului interior LSG 1000 pentru a obține un finisaj interior corect într-un timp record. Cadrul din oțel gata de montat formează o structură perfectă pentru realizarea finisajului. Designul său lasă mai mult spațiu pentru termoizolație, eliminând punțile termice. Include folia barieră de vapori BBX 0000 care previne condensul și este 100% impermeabilă la vapori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart