Acoperişuri

Dacă îți dorești un acoperiș de calitate, ai ajuns în locul potrivit! La noi găsești o gamă completă de soluții pentru acoperișuri ceramice, metalice sau de beton.

1. Acoperişuri ceramice

La noi găsești țiglă ceramică de calitate, de la branduri de renume în domeniu. Ai de ales dintr-o gamă largă de produse, care satisfac și cele mai exigente cerințe. În funcție de nevoile proiectului tău, îți oferim o mulțime de modele și culori.

2. Acoperişuri metalice

Reunim branduri care îmbină beneficiile unor produse de calitate. Construcția ta va avea parte de protecție la infiltrații, durabilitate și eficiență energetică. În plus, va fi în ton cu cerințele actuale pentru design, fie modern sau clasic, poți alege dintr-o gamă diversificată de modele și culori.

3. Acoperişuri beton

Avem producători de top, cu produse de calitate înaltă, iar gama extinsă de culori și modele îți stă la dispoziție. Acoperișurile din beton oferă casei tale siguranță! Durabilitatea îndelungată protejează casa de furtuni, grindină sau zăpadă, datorită materialului de fabricație.

Cum te putem ajuta?

01.

Cere-ne o ofertă

Contactează-ne prin email, formularul de pe site, WhatsApp sau vino în depozitele noastre din Timișoara.
02.

Oferim consultanță

Specialiștii noștri te ajută să alegi produsele potrivite și calitatea lor în funcție de nevoile construcției tale pentru un rezultat eficient.
03.

Ofertare

După ce stabilim exact nevoile tale, ne asigurăm că primești o ofertă corectă atât la calitate, cât și la preț.
04.

Transport

Odată acceptată oferta, îți punem la dispoziție transportul la timpul potrivit, oriunde în județul Timiș.
“Primul Acoperiş este, pe lângă materiale de construcţie, şi implicarea personală pentru ca fiecare client să aibă certitudinea că nevoile sale sunt respectate şi corect tratate. Pachetele noastre de servicii depăşesc limitele proiectului de pe hârtie şi oferă soluţii pentru toate aspectele pe care le implică o lucrare de construcţie: analiza materialelor, livrarea lor, termenele şi, foarte important, preţul corect”.

Roxana Șchiopu

Manager vânzări Primul Acoperiş

Ce spun clienții noștri despre noi

Primul Acoperis
5.0
Based on 6 reviews
powered by Google
Gheorghe AchimGheorghe Achim
06:43 15 Oct 21
O echipa super faina cu un profesionalism ridicat la un alt nivel. Poate este printre putine locuri unde pe langa materialele de buna si foarte buna calitate, primesti si indrumare/consultanta corecta, cu privire la proiectul/proiectele tale. Va multumesc!
vali sanduvali sandu
19:22 04 Mar 21
Am cumparat de la ei tot sistemul de invelitoare ceramica pentru casa, Abordare corectă fara ocolișuri , oameni serioși, materiale de calitate,livrare rapida, prețuri bune!!!
Traian SchiopuTraian Schiopu
14:48 09 May 19
Profesioniști în acoperișuri și alte materiale de construcții
js_loader

Ai nevoie de o ofertă?

De la consultarea inițială, până la construcția acoperișului,  specialiștii noștri sunt aici pentru a răspunde nevoilor tale.

Shopping Cart