De ce să alegi Semmelrock Stein+Design pentru curte şi grădină

Unul dintre partenerii Primul Acoperiş este brandul Semmelrock Stein+Design, pe care l-am introdus în portofoliul nostru de materiale de construcţie datorită calităţii produselor.

Vă detaliem în continuare de ce recomandăm dalele şi pavelele Semmelrock.

Produsele Semmelrock Stein+Design sunt marcate cu următoarele simboluri.
Semmelrock Protect® este o tehnologie patentată de Semmelrock, dezvoltată pentru protejarea suprafeţei pietrelor de pavaj.

Avantaje:
  • Produsele Semmelrock îşi păstrează frumuseţea şi culorile vii pentru un timp îndelungat
  • Pavelele şi dalele sunt mult mai rezistente la intemperii, murdărie şi la soluţii de topire a gheţii
  • Pe bază de NaCl (clorură de sodiu)
  • Risc redus de apariţie a eflorescenţelor Proprietăţi antiderapante conform SR EN 1338 şi SR EN 1339

Forma combi
Forma combi este o unitate de montaj formată din mai multe pavaje cu diferite formate. Avantajele sunt un montaj mai uşor şi mai rapid, la care închiderea pe margine este întotdeauna dreaptă.

Sistemul Einstein®

Sistemul Einstein este un sistem patentant de îmbinare prevăzut cu un element special de îmbinare cu distanţiere. Această tehnică de îmbinare inteligentă şi patentată este special concepută pentru suprafeţele exploatate intens, cu trafic greu şi încărcări mari. Prin elementele de îmbinare şi distanţare integrate în sistemul elementelor de pavaj se asigură o distanţă de rosturi conform standardelor. Aceasta face posibilă o umplere a rosturilor corespunzătoare între pavaje.

Calitate
Produsele Semmelrock sunt realizate şi verificate în conformitate cu normele europene SR EN 1338, SR EN 1339 şi SR EN 1340. Semmelrock oferă clienţilor săi valoare adăugată, printr-o calitate ce depăşeşte normele legale.

În acest sens, ne preocupă:
– calitatea ridicată a materiilor prime de la furnizorii locali
– asigurarea internă a calităţii în fiecare etapă a producţiei
– amplasarea punctelor de vânzare aproape de client.

Criterii CE
Pavajele, dalele şi bordurile Semmelrock au înscris simbolul CE, garanţia verificării produselor conform cu SR EN 1338 (pavele), SR EN 1339 (dale) şi SR EN 1340 (borduri). Acest simbol permite punerea în circulaţie a produselor în toate ţările UE şi este marcat pe etichetele paleţilor. De aici rezultă un avantaj în ceea ce priveşte calitatea, în raport cu alte produse de pe plan intern şi extern care, deşi poartă un însemn CE, nu corespund cerinţelor stricte de calitate ale altor standarde în vigoare.

Rezistenţă la îngheţ şi sare de degivrare
Semmelrock garantează rezistenţa la îngheţ şi sare de degivrare pentru toate produsele declarate conform cu SR EN 1338, SR EN 1339 şi SR EN 1340. Pot fi utilizate numai soluţii de topire a gheţii indicate pentru beton (de ex. pe bază de NaCl). Soluţiile de topire a gheţii pe bază de sulfaţi pot provoca deteriorări ale betonului.

Finisarea suprafeţelor
Suprafaţa multor pavele din beton Semmelrock este finisată într-o etapă ulterioară. Rezultatul conferă fiecărei game de pavele o anumită nobleţe, o notă personală fără a afecta însă proprietăţile pavajului. Tehnicile de finisare sunt: periere, spălare, antichizare, structurare, beton-aparent, sablare, spargere.

Calitate prin inovaţie
Inovaţia şi funcţionalitatea sunt criterii definitorii pentru produsele dezvoltate sub marca Semmelrock. Cu cele mai moderne tehnologii putem adăuga pavajelor din beton noi valenţe care să sporească durata de viaţă şi calitatea acestora.

Vrei mai multe informaţii despre ţiglă ceramică sau de tablă pentru acoperiş, accesorii pentru acoperiş sau materiale de construcţie?
Sună echipa Primul Acoperiş la numărul de telefon 0752 228 767 sau scrie-ne la adresa contact@primulacoperis.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart