Ce poți cumpăra de la Lindab?

Ai un proiect de casă sau doar de acoperiș și te gândești la țiglă metalică pentru că vrei o structură ușoară?

Echipa Primul Acoperiș Timișoara vă poate furniza următoarele produse Lindab:

 

Materiale pentru construcții

Acoperim totul, de la sisteme pentru acoperiș, pereți și planșee, componente special gândite, precum elementele sistemului pluvial până la popnituri sau șuruburi. Pentru toate necesitățile – un acoperiș complet sau un cârlig de jgheab – există întotdeauna o soluție.

Soluții pentru construcții

Oferim o gamă largă de soluții pentru construcții, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel comercial sau industrial. Ne bazăm pe soluții economice, funcționale, simple și prietenoase cu mediul înconjurător, livrate ca soluții standard sau particularizate, în funcție de necesități.

Produse de ventilație

În cadrul produselor de ventilație, Lindab are soluții și sisteme care sunt eficiente energetic, usor de instalat și bine documentate. O gamă largă, care include atât sisteme circulare cât și rectangulare, plus o gamă largă de accesorii.

Soluții pentru climatul interior

Gama de produse include trei categorii – difuzoare de aer, sisteme de climatizare cu apa și acustic – special concepute pentru a crea un mediu interior confortabil, sănătos și productiv. Soluțiile sunt unele dintre cele mai simple și eficiente energetic de pe piață.

Sisteme complete de clădiri

Punem la dispoziție programe de calcul dedicate și sisteme complete de clădiri predefinite ce simplifică efortul proiectanților și al antreprenorilor. Avantajul principal al sistemelor complete de clădiri este conceptul eficient pentru proiectele de mari dimensiuni din domeniul industriei, depozitării și logisticii.

​Aspectul exterior al unei case este determinat în mare parte de aspectul acoperișului. Acesta poate avea forme și culori diferite, în funcție de stilul locuinței și de zona în care e amplasată. Lindab oferă o gamă completă de soluții pentru acoperișul tău, produse de calitate, cu greutate scăzută de până la 6kg/mp, durată mare de viață și garanție pe măsură.

Indiferent de învelitoarea pe care o alegi, ai grijă să potrivești stilul și culoarea cu zona în care este construită casa și cu arhitectura acesteia. Nu uita că poți să asortezi cu acoperișul toate celelalte elemente ale casei: sistemul de jgheaburi și burlane, ferestrele și ușile, dar și nuanța fațadei.

Citește următoarele materiale ca să fii informat corect despre Lindab:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart