8 motive ca să alegi țigla ceramică TONDACH

Unul dintre colaboratorii Primul Acoperiș pentru acoperiş din ţiglă ceramică este producătorul TONDACH, care oferă multiple soluții atât pentru acoperișuri noi, cât și pentru renovări.

Filosofia companiei este foartă simplă: orice om trebuie să aibă posibilitatea cu o soluție TONDACH® pentru acoperiș, la siguranță, naturalețe, confort și bună-stare pentru generații. TONDACH® – acoperișul secolului asigură valorile reale din viața noastră.

TONDACH® deține certificatul european de calitate Natureplus – o organizație ecologică, care are ca obiectiv dezvoltarea durabilă a sectorului de construcții.

Certificatul de calitate european “natureplus” este un însemn de calitate internatională, din domeniul locuinţelor şi a materialelor de construcţii, care oferă tuturor celor implicați în construcția unei case orientare în ceea ce privește sustenabilitatea. Compania TONDACH Gleinstätten AG este îndreptățită să folosească acest însemn de calitate. Produsele, care au acest însemn, se deosebesc prin calitate înaltă în tot ceea ce se referă la sănătate, mediu înconjurător și funcționalitate.

TONDACH® a folosit dintotdeauna procese de producție absolut curate, care au dus la produse absolut naturale. Produsele TONDACH® sunt fără aditivi chimici. Sunt alcătuite din patru elemente – pământ, apă, aer și foc. Puterea naturii împreună cu tehnologii de producție moderne garantează materiale valoroase și longevive, pentru generații.

TONDACH® a fost prima companie austriacă distinsă cu însemnul natureplus.

Cele 8 motive pentru care merită să alegi un acoperiş de ţiglă ceramic TONDACH sunt:

1. Siguranță pentru substructura acoperișului
Folia izolatoare inovativă TONDACH® cu membrană neporoasă și dublu-stratificată protejează structura acoperișului durabil și sigur. Noua bariera de vapori Sub-and-Top, cât și folia anticondens DASATOP oferă datorită caracteristicilor lor, siguranță maximă dar se montează și ușor.

2. Modul de susținere pentru panouri solare fotovoltaice
Modulele de susținere TONDACH® oferă soluții calitative și sigure de prindere pentru toate panourile solare și fotovoltaice, iar acestea se montează fără efort mare.

3. Iluminare și acces
Faceți lumină în încăperi fără geamuri! Elegant, decent și foarte funcțional, TONDACH® oferă un gamă vastă de modalități de iluminare și de acces pe acoperiș.

4. Străpungeri și ventilare pentru acoperiș.
Setul TONDACH® pentru gura de aerisire, cu tub flexibil, țiglă de trecere și guler de etanșare împiedică înfiltrarea apei la străpungerile în acoperiș. În exterior este estetic corespunzător, iar în interior este perfect fixat și mai ales etanș!

5. Soluții pentru coamă inclusiv ventilarea acoperișului
Soluțiile TONDACH® pentru coamă sunt sigure, estetice și permit acoperișului dumneavoastră să respire. Țiglele TONDACH® pentru coamă conferă un aspect omogen acoperișului împreună cu țiglele de bază, iar elementele de ventilare a coamei elimină sigur problemele cu umezeala.

6. Închidere coamă
Acoperișul este afectat de condițiile meteorologice în special în zona coamei! Componentele ceramice TONDACH® pentru coamă incluzând elementele de început și capăt pentru coamă repsectiv țiglele de margine, oferă o soluție perfectă din punct de vedere tehnic și sigură împotriva ploii, a grindinei și zăpezii.

7. Protecție împotriva furtunii
Clemele și cuiele de fixare TONDACH®, incluzând manșeta de etanșare asigură siguranță și sunt conforme noilor norme.

8. Sisteme parazăpadă
Sistemele și accesoriile TONDACH® parazăpadă asigură siguranță, împiedică alunecarea necontrolată a zăpezii de pe acoperiș și se integrează estetic armonios cu acoperișul per ansamblu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart