Lindab este un concern internațional care dezvoltă, produce și promovează produse și soluții moderne pentru construcții civile& industriale și sisteme de ventilații pentru un climat interior îmbunătățit.

Produsele Lindab se fabrică din oțel și sunt recunoscute pentru calitatea înaltă, ușurința în asamblare, eficiența energetică, impactul minim asupra mediului și nu în ultimul rând, pentru serviciile ce le însoțesc și care aduc valoare adăugată clienților noștri.

Echipa Primul Acoperiș Timișoara vă poate furniza următoarele produse Lindab.

Țigla metalică

Țigla metalică Lindab îmbină aspectul clasic de țiglă cu rezistența oțelului pentru o protecție de lungă durată. Acoperișul tău va avea capacitate portantă ridicată și vei scăpa de grija țiglelor sparte sau crăpate. Greutatea redusă, de numai 5kg/mp, generează economii importante la realizarea construcției; țigla metalică Lindab fiind soluția ideală atât pentru acoperișuri noi, cât și în cazul renovărilor. Profilul înalt al țiglei metalice Lindab și suprapunerile speciale ale panourilor asigură protecție 100% la infiltrații chiar și pentru acoperișurile cu pantă mică de până la 14 grade.

SRP Click

Lindab SRP Click este o variantă accesibilă a acoperișului fălțuit tradițional. Îmbini profilele printr-un singur click fără scule speciale și obții un acoperiș trainic și elegant, amintind de linia acoperișurilor solide de altă dată.
SRP Click de la Lindab se recomandă pentru acoperișuri cu o pantă de minimum 14 grade. Se potrivește majorității tipurilor de acoperișuri și este perfect în cazul suprafețelor simple. Ai la alegere culori clasice sau moderne din portofoliul Lindab. Indiferent de tipul clădirii, vei avea un acoperiș atractiv, durabil și ușor de întreținut. Pentru mulți ani de acum încolo.

Lindab Roca

Lindab Roca este un sistem complet de învelitori care aduce în plus o notă de naturalețe și unicitatea casei tale. Sistemul a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetări, prin perfecționarea continuă a formei țiglelor și a tehnologiilor de acoperire pentru a obține învelitori cu comportare impecabilă la acțiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în același timp aspectul învelitorilor tradiționale.

Lindab Rainline

Cu mai mult de 60 de componente în dimensiuni standard, Lindab îți oferă cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piață, compatibil cu orice sistem de învelitoare: țigle ceramice sau din beton, șindrile bituminoase, țigle metalice sau tablă fălțuită. LindabRainline este confecționat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare ireproșabilă în timp.

Acoperiș fălțuit

Acoperișul fălțuit de la Lindab se remarcă prin costuri reduse de întreținere și are o frumusețe naturală, așa că îți va fi mai mare dragul să-l privești pentru mulți ani de acum înainte. Unul dintre cele mai mari avantaje ale tablei pentru acoperișuri fălțuite este flexibilitatea. Tabla plană de la Lindab este extrem de maleabilă, fiind potrivită atât pentru acoperișurile clasice, cât și pentru cele cu design inovator. În oricare dintre variantele alese, atenția se întoarce asupra tablei plane ca un material mai atractiv ca oricând.

Lindab Magestic

Lindab Magestic este sistemul de jgheaburi și burlane galvanizate, care are în componență, pe lângă zinc, 3% magneziu şi 3.5% aluminiu. Aceasta îi conferă sistemului cateva avantaje importante față de acoperirea standard cu zinc:
• Este de 20 de ori mai rezistent la coroziune comparativ cu acoperirea galvanică standard, conform testelor de laborator.
• Are capacitatea de a se autoremedia în zona marginilor debitate.
• Protejează mediul înconjurător, reducându-se cantitatea de zinc infiltrat în sol.
• Aspectul exterior se schimbă în timp, dar se stabilizează la o nuanță de gri închis, care se pastrează pe toată durata de viață a produsului.
Garantat 10 ani!

Jgheaburi și burlane Lindab Rainline

Lindab Rainline este sistemul de colectare și drenare a apelor pluviale care oferă cea mai bună calitate atunci când vine vorba de durabilitate, flexibilitate și ușurința în instalare. A fost dezvoltat de profesioniști pentru profesioniști și de-a lungul timpului a devenit alegerea lor numărul 1. Disponibil în mai multe dimensiuni și având o gamă extinsă de componente, Lindab Rainline este un sistem ce se potrivește cu orice tip de clădire, indiferent de stil sau mărime. De fapt, odată instalat, nu va mai fi cazul să-l înlocuiești. Asta, bineînțeles, dacă nu vrei cumva să schimbi aspectul casei tale cu o nouă culoare. Pune-ți creativitatea la încercare!

Avantajele Lindab Rainline pe scurt:
• sistem complet și flexibil
• durabil și rezistent pe orice fel de vreme
• compatibil cu orice tip de învelitoare
• gamă largă de culori și dimensiuni
• finisaj atractiv și elegant
• ușor de instalat și întreținut
• componentele se îmbină perfect

Echipa Primul Acoperiș din Timișoara colaborează cu brandul WETTERBEST pentru acest tip de acoperiș.
Pentru fiecare proiect în parte, putem oferi soluții complete de acoperișuri de tablă.
Vă prezentăm alăturat o detaliere a componentelor pentru un acoperiș metalic WETTERBEST.

Țiglă metalică NOVATIK

Acesta este un alt brand din portofoliul nostru care oferă game de acoperiș în funcție de obiectiv. Se deosebesc între produsele NOVATIK soluțiile de acoperiș pentru clădiri noi și pentru renovări.
Îți propunem să citești un articol despre: Ce acoperiș de tablă e potrivit pentru clădiri noi și pentru renovări
Acoperișul metalic NOVATIK este un produs românesc. Afli în următorul text Ce te poate interesa la țigla de tablă NOVATIK Classic Mat
În condițiile unui montaj corect, producătorul oferă 15 ani garanție estetică și de coroziune și 25 de ani garanție tehnică.

Țiglă metalică Gerard

Țigla Gerard este un produs din oțel acoperit cu un strat de Zincalume ce asigură o rezistență de până la 9 ori mai mare decât oțelul galvanizat. Aspectul natural  este dat de stratul de piatră naturală. Toate acestea împreună cu sistemul unic de îmbinare a modulelor, permit acoperișurilor Gerard să reziste condițiilor climatice extreme. Mai mult, țiglele Gerard se numără printre cele mai ușoare învelitori de pe piață, fiind de până la 7 ori mai ușoare decât țiglele tradiționale și, în același timp, mai sigure și mai rezistente în caz de cutremur. Acestea sunt motivele pentru care acoperișurile Gerard sunt prezente în peste 80 de țări în lume.

Ca să aflați mai multe despre acest tip de acoperiș citiți Cu ce este diferită țigla metalică Gerard față de alte țigle pentru acoperiș de tablă.