Politica de retur

Firma S.C. ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L. a luat toate măsurile tehnice posibile pentru a reda cât mai realist culorile produselor noastre. Cu toate acestea este posibil să existe diferenţe între nuanţele culorilor prezentate în magazinul on-line şi culorile produselor livrate.

Returnarea produselor livrate şi restituirea plăţii


Clienții persoane fizice pot  solicita returnarea produselor comandate şi livrate deja în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepţionarea acestora. Pentru aceasta vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul comenzii dumneavoastră, pe adresa oferta@primulacoperis.ro sau pe site completand formularul de retur Completeaza aici formular de retur! asigurând astfel o bună desfăşurare a procedurii de retur.

In cazul persoanelor juridice (inclusiv PFA), acestea nu au calitate de consumator, ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Ordonanța 34/2014 vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000, cea care prevedea, de exemplu, dreptul de retur în 10 zile lucrătoare, și-l înlocuiește cu un drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice.

Returnarea produselor se acceptă de către S.C. ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L. numai dacă sunt respectate următoarele condiţii:

1. Termenul legal sa nu depaseasca 14 zile din momentul receptiei produsului de catre client

2. Produsele returnate nu trebuie sa fie deformate palite sau deteriorate;

Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa. 
3. Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul S.C. ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L. sunt suportate exclusiv de către client.

4. Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic duce la pierderea dreptului de retur al produselor.

. Verificarea se va  face in depozitele partenere de unde sa trimis comanda(Brasov sau Bucuresti).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.


În cazul în care cumpărătorul nu achită transportul în momentul returului S.C.ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L. îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate.

NU RECEPTIONATI produse care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa!


In cazul acceptării unui retur de produse, S.C. ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L va emite o factură „storno”, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitele partenere.
În maxim 30 de zile calendaristice de la recepţionarea produselor în  depozitele partenere de unde sa livrat marfa, va returna cumpărătorului valoarea produselor conform condiţiilor din prezentul document.

Atenţie!
Produsele trebuie să fie returnate în stare bună şi fără modificari de ordin estetic sau tehnic. 

Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor.

În cazul produselor care se aduc numai in urma unei comenzi speciale (cele pe care furnizorii noștri le aduc numai la comanda si care au termene de livrare care depasesc 21 de zile lucratoare), returul se poate face, dar in acest caz valoarea rambursata clientului va fi de maxim  75 % din valoarea produselor returnate, reprezentând daunele S.C. ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L. si a partenerilor importatori, cauzate prin acest retur.

Shopping Cart