Politica de livrare

Informatii livrare

Transportul este gratuit, pentru produse cu o valoare mai mare de 200 RON, in toata Romania.

Costul transportului către adresa menţionată de catre client este suportat integral de către S.C. ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L. pe intreg teritoriul Romaniei, 

Efectuam livrari prin:

PTT Express

Poti afla informatii despre stadiul livrarii coletelor pe:

Urmareste colet aici! 

Nu toate produsele prezente in acest magazin beneficiază de transportul gratuit. In cazul in care comanda dumneavoastră include produse care generează costuri de transport, acele costuri vor fi comunicate in momentul in care o sa fiți contactați pentru confirmarea comenzii.

Livrarile se vor efectua, de regula in 48 de ore de la confirmarea comenzii. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul ca pentru produsele ce nu sunt pe stocul importatorului, termenul de livrare sa fie mai mare. In acest caz, clientul va fi informat despre necesitatea importului special, iar termenul de livrare va fi comunicat pe e-mail. Produsul va fi comandat dupa acceptarea conditiilor stabilite de comun acord. In cazul in care importul produsului este amanat, din considerente ce nu depind de S.C ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L , clientul va fi anuntat in maxim 2 zile lucratoare despre modificarile survenite asupra termenului de livrare, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maxim 14 de zile lucratoare.

 În cazul în care pe comanda dvs. sunt produse cu termene diferite de livrare, se va lua în considerare cel mai mare dintre aceste termene.

Receptia produselor livrate prin curier:

Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa.

S.C.ANDRU IOSEF CONSULTING S.R.L nu raspunde pentru deteriorarea produselor dupa ce acestea au fost livrate si receptionate in stare buna de catre client.

Livrare rapida

  • Deschiderea coletului la livrare
  • Transport gratuit peste 200 RON pe tot teritoriul Romaniei
  • Coletul este asigurat, livrare cu garantie
Shopping Cart