Orice proiect de construcţie are nevoie de materiale de construcţie.
Echipa Primul Acoperiş vă poate pune la dispoziţie orice materiale de construcţie în baza unor precomenzi. De asemenea, aveţi la dispoziţie o serie de beneficii prin colaborarea cu noi.

Brandurile de materiale de construcţie cu care avem un parteneriat care oferă avantaje pentru clienţii noştri sunt cele de mai jos.

Este unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcţie. Calitatea produselor Holcim este unul dintre motivele pentru care recomandăm clienţilor folosirea lor.

Vă prezentăm mai jos câteva dintre materialele de construcţie şi caracteristicile lor.

Holcim Structo Plus

Structo® Plus este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru construcţia de clădiri rezidenţiale şi comerciale, elemente de interior şi exterior, lucrări de renovare şi modernizare.
Duraditiv este un component a cărui acţiune îmbunătăţeşte proprietăţile betonului preparat din ciment Structo® Plus, asigurând durabilitatea produsului final.

Este un ciment din categoria materialelor de construcţie care fac ca proiectul să fie mai ieftin la final. De ce te costă mai puţin o construcţie dacă foloseşti Structo® Plus de la Holcim

Holcim Tenco

Tenco® este un liant special de clasa MC 12,5 utilizat atât la prepararea tuturor claselor de mortare de zidărie şi tencuială, cât şi la prepararea şapelor uzuale.
Fiind un liant aditivat, Tenco® necesită doar adăugare de nisip şi apă pentru obţinerea unui mortar ideal. Produsul nu conţine var.
Ştiai aceste avantaje ale produsului Tenco® de la Holcim pentru mortare?

Holcim Structo

Structo® este un ciment uşor de utilizat în betoane şi mortare, dezvoltat special pentru a oferi cea mai bună lucrabilitate posibilă. Cu Structo® se pot duce la bun sfârşit atât lucrări noi de construcţii de tip case parter, anexe gospodăreşti, lucrări auxiliare, cât şi lucrări de renovare şi amenajări.

În următorul articol vă prezentăm avantajele folosirii acestui tip de ciment: Cimentului Structo® de la Holcim i se potrivesc cuvintele gras şi estetic

Holcim ExtraDur 52

ExtraDur 52® este un tip de ciment dezvoltat pentru producţia elementelor şi produselor prefabricate, precum şi pentru realizarea unor tipuri de lucrări ce necesită betoane rezistente iniţiale mari la termene scurte.
ExtraDur 52® este un ciment cu clasă de rezistenţă superioară, cu rezistenţe finale la compresiune de minim 52,5R/mm2. Produsul asigură o productivitate mare indiferent de temperatură şi o durabilitate sporită a elementelor produselor.
Află de ce cimentul ExtraDur 52® de la HOLCIM este într-adevăr DUR

Semmelrock

Este unul dintre cei mai importanţi producători de dale, pavele, bolţari, garduri de grădină şi alte materiale de construcţie din această categorie.

Pentru multe dintre produsele din portofoliu, Semmelrock deţine patente de inovaţie care fac din produsele acestui brand soluţii foarte bune şi ieftine pentru domeniul construcţiilor. Cu avantaje atât pentru constructori, cât şi pentru beneficiari.

Vă recomandăm să consultaţi cataloagele de mai jos pentru a vă documenta despre produsele Semmelrock:

Informaţii despre bolţarii Semmelrock
Informaţii tehnice despre produse Semmelrock
Produse pentru lucrări de infrastructură

Cu peste 150 de ani experiență în domeniu, Carmeuse este lider mondial în producerea varului, a calcarului cu conținut ridicat de calciu, varului cu diverse granulații și agregatelor. Primul Acoperiș din Timișoara este partener cu compania care din 1999 este prezentă și în România.

Enduria 500® este un var hidraulic cunoscut sub numele HL 5 conform clasificarii EN 459-1. Acest produs dezvoltat de catre echipele de Cercetare-Dezvoltare ale Grupului International Carmeuse a pastrat la baza solutiile traditionale naturale, utilizand metode complexe si tehnologii performante pentru deveni referinta in domeniul liantilor pe baza de var-ciment. Este potrivit pentru aplicatii mai generale in zidarii cu caramizi silico-aluminoase si tencuieli interioare si exterioare, fiind usor de amestecat si de utilizat, cu o capacitate de adeziune buna, actiune rapida si rezistenta ridicata.

MORTARE CU ENDURIA 500 ®

Liant pe baza de var si ciment
– Adeziune mai buna intre mortar si caramida
– Putere mai mare de retentie a apei
– Lucrabilitate mai mare
– Flexibilitate crescuta
BENEFICII pentru UTILIZATORUL FINAL
– Zidarie care « respira »
– Eflorescenta redusa
– Mai putine crapaturi
– Rezistenta la conditii meteo de ploaie si inghet
– Rezistenta mai buna la actiunea substantelor chimice

TENCUIELI CU ENDURIA 500 ®

Liant pe baza de var si ciment
– Mai putine straturi, mai eficient
– Rezistenta buna la compresiune
– Lucrabilitate mare
– Flexibilitate crescuta
BENEFICII pentru UTILIZATORUL FINAL
– Lasa aerul sa circule
– Aer sanatos la interior
– Tencuiala naturala → climat sanatos

Pentru a vedea care sunt întrebuințările acestui produs, vă recomandăm să citiți Broșura cu indicații tehnice pentru Enduria 500.

Vrei mai multe informaţii despre ţiglă ceramică sau de tablă pentru acoperiş, accesorii pentru acoperiş sau materiale de construcţie?
Sună echipa Primul Acoperiş la numărul de telefon 0752 228 767 sau scrie-ne la adresa contact@primulacoperis.ro