De ce te costă mai puţin o construcţie dacă foloseşti Structo® Plus de la Holcim

Structo® Plus este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru construcţia de clădiri rezidenţiale şi comerciale, elemente de interior şi exterior, lucrări de renovare şi modernizare.

Avantajele produsului:

50% mai puţine fisuri
Duraditiv asigură o contracţie redusă a betoanelor preparate cu noul Structo® Plus, în comparaţie cu betoanele obişnuite. Prin urmare, tendinţa de fisurare imediat după punerea în operă este puternic redusă. Lucrările sunt mai rezistente în timp şi arată mai bine.

25% rezistenţă iniţială mai mare
Betoanele preparate cu noul Structo® Plus au viteză de întărire mult mai mare. Rezistenţa iniţială ridicată înseamnă flexibilitate mai mare în organizarea şantierului şi griji mai puţine legate de condiţiile meteo. Atuuri importante, ţinând cont că fiecare proiect este diferit, unic şi plin de provocări.

20% durabilitate crescută
O condiţie esenţială pentru ca o construcţie să dureze este ca betonul să îşi păstreze proprietăţile în timp. Betoanele poroase şi cele susceptibile la contracţii se degradează mai repede, iar apariţia fisurilor conduce la degradare şi probleme structurale în timp. Structo® Plus cu Duraditiv diminuează apariţia fisurilor şi prelungeşte durata de viaţă a construcţiilor.

15% timp mai scurt de decofrare
Elementele executate cu noul Structo® Plus pot fi decofrate rapid, contribuind la accelerarea lucrărilor. Astfel, executantul are oportunitatea de a contracta mai multe proiecte, în timp ce beneficiarul îşi reduce cheltuielile cu închirierea cofrajelor şi se poate bucura de finalizarea mai rapidă a lucrărilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart