Primul Acoperiș este furnizor pentru mai multe branduri care produc țiglă ceramică de calitate. În funcție de tipul construcției și de destinația acesteia, vă putem recomanda varianta de țiglă care să răspundă așteptărilor dumneavoastră şi care să fie potrivită pentru acoperişul de care aveţi nevoie.
Iată care sunt cei mai mari producători care sunt partenerii noștri!

Unul dintre cele mai vechi branduri cu care consultanții din Timișoara au lucrat de foarte mulți ani este TONDACH, producător vechi de țiglă ceramică și cu o gamă foarte bogată de culori, modele, dimensiuni.
Caracteristicele unui acoperiș cu țiglă ceramică TONDACH, pe care echipa Primul Acoperiș din Timișoara le evidențiază de fiecare dată, sunt:

 • Țigla ceramică oferă confort termic ridicat și are un transfer termic redus. Cu alte cuvinte, vara păstrează răcoarea, iarna – căldura
 • Țigla ceramică TONDACH este rezistentă, iar cu respectarea condițiilor tehnice de montaj, prezintă siguranță zeci de ani
 • Producătorul oferă garanție pentru 33 de ani

 • Acoperișul suportă cel mai mult greutatea zăpezii, iar țigla ceramică TONDACH este sigură pentru cantități masive de zăpadă. Accesoriile vă ajută să evitați căderea de zăpadă, în cantități periculoase, de pe panta acoperișului
 • Aveți peste 400 de modele de țiglă ceramică între care puteți alege
 • Numeroase avantaje de care poate beneficia orice proiect.

Pentru mai multe informații despre produsele TONDACH vândute de Primul Acoperiș puteți consulta:

Catalogul General de produse
Catalog Acoperiș Ceramică Premium
Catalog TONDACH Mediteran plus
Catalog Țiglă ceramică TONDACH XXL

Acoperișul din țiglă ceramică CREATON este unul dintre cele mai performante, iar din acest motiv echipa Primul Acoperiș din Timișoara a preluat în portofoliu acest producător. Istoria companiei începe în 1884 și de atunci până în zilele noastre au fost îndelung îmbunătățite tehnologia și calitatea produselor.

Profilul companiei CREATON este în jurul filozofiei în care serviciile către client sunt de cea mai mare importanţă. Numele CREATON devine în acest context un mesaj de calitate şi inovaţie.Tehnologia folosită, relaţiile sănătoase cu mediul încojurător demonstrează că acest brand a făcut foarte mult pentru a ajunge să satisfacă cerinţele necesare unei mărci de renume în domeniul acoperişurilor.

 • Toate produsele CREATON oferă caracteristici perfecte şi siguranţă pentru acoperişuri.
 • Politica de investiţii orientată către viitor garantează dezvoltarea parteneriatelor şi întărirea poziţiei pe piaţă.
 • Calitatea de înaltă clasă, consultanţa completă şi service-ul exemplar sunt esenţiale pentru a satisface cerinţele clienţilor.
 • Având angajaţi competenţi, CREATON stabileşte relaţii puternice si durabile cu clienţii.
 • Prin îmbunătăţirea continuă a produselor şi proceselor de producţie, dar şi prin deja recunoscuta putere de inovaţie, CREATON e determinat să rămână fidelă viziunii de a „da tonul” pentru „marca acoperişurilor creative”.

Este un brand din Croația, care are producţie aproape de România, în Serbia.

Cele mai căutate 3 modele de ţiglă ceramică sunt: natur, culoarea argilei şi modelul economic. Un avantaj pentru comparator este faptul că metrul pătrat cuprinde 13-14 bucăţi de ţiglă ceramic.

Ţigla ceramică NEXE este caracterizată de:

 • 40 de ani garanție
 • Se adresează segmentului de renovare
 • Se pretează foarte bine pe țigla veche de Jimbolia, un brand românesc des întâlnit în România

Pentru montajul unui acoperiș cu țiglă ceramică NEXE vă recomandăm următorul video:

Ţigla ceramică Kikinda este accesibilă ca preţ şi are avantajul că la un metro pătrat de acoperiş intră 13-14 plăci de ţiglă.
Indiferent de opţiunea pe care o aveţi, că doriţi o ţiglă la un cost mai mare sau o ţiglă ieftină, consultanţii din echipa Primul Acoperiş vă pot oferi soluţia potrivită pentru dumneavoastră.

Vrei mai multe informaţii despre ţiglă ceramică pentru acoperiş, accesorii pentru acoperiş sau materiale de construcţie?

Sună echipa Primul Acoperiş la numărul de telefon 0752 228 767 sau scrie-ne la adresa contact@primulacoperis.ro