Dincolo de aspectul estetic deosebit al profilelor Gerard, avantajele tehnologice sunt remarcabile. Modulele de țiglă Gerard au o structură stratificată, fiind realizate din oțel foarte maleabil, rezistent și ușor, acoperite apoi cu un strat de aluminiu-zinc (Zincalume®) cu proprietăți anticorozive, deosebindu-se față de alte țigle pentru acoperiș metalic. Peste acest strat este aplicat un strat de pasivizare (un lac acrilic și o rășină acrilică) ce acționează ca inhibitor de mușchi, licheni și alge, iar finisajul este realizat cu granule de piatră naturală, acoperite la rândul lor cu un lac acrilic transparent ce acoperă porii pietrei și constituie o ultimă barieră de protecție.

Gerard este nr. 1 pe piața țiglei metalice cu acoperire de piatră naturală, datorită caracteristicilor sale tehnice, dar și diversității de profile și variante coloristice. Gerard a ținut cont întotdeauna de stilul arhitectural pe care acoperișul îl imprimă casei. De aceea, oferă o gamă variată de profile: Heritage, Classic, Shake, Shingle, Milano, Diamant și 10 variante coloristice.

Gerard Classic

Țiglele metalice Gerard Classic rezistă mai mult datorită acoperirii de piatră naturală și conferă siguranță în orice condiții climatice. Profilul Gerard Classic se potrivește oricărui stil arhitectural, asigurând o personalitate aparte atât proiectelor rezidențiale cât și celor comerciale.
Gama Classic este disponibilă în 13 culori distincte: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Persian Blue.

DIMENSIUNI MODUL

Lungime totală 1320 mm
Lungime utilă 1265 mm
Lățime utilă 369 mm
Acoperire modul 0.467 m²
Acoperire/ m² 2.14 module
Greutate/ m² 6.4 kg
Aplicabilitate la pantă de minimum 12° (21%)

Țiglă Gerard Heritage

Mai mult de 50 de ani de cercetare și dezvoltare au trecut din momentul lansării țiglei Gerard Heritage. Țigla de tablă Gerard Heritage este obținută prin presarea și profilarea tablei de oțel, având imprimate șapte amprente orizontale într-un singur panou. Fiecare panou este profilat pentru a realiza o suprapunere și îmbinare puternică, beneficiind, de asemenea, de acoperire cu piatră naturală pentru un aspect estetic deosebit.
Gama Heritage este disponibilă în 16 culori distincte: Chestnut, Spanish Red, Redwood, Charcoal, Cedar , Rosso, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Deep Black, Dark Silver, Persian Blue, Tuscany, Patina Rosso, Patina Grey.

DIMENSIUNI MODUL

Lungime totală 1320 mm
Lungime utilă 1250 mm
Lățime utilă 369 mm
Acoperire modul 0.460 m²
Acoperire/ m² 2.17 module
Greutate/ m² 6.4 kg
Aplicabilitate la pantă de minimum 12° (21%)

Țigla Gerard Milano

Curbele fine ale profilului Gerard Milano completează distincția arhitecturilor mediteraneene, dar este potrivit și pentru proiecte atipice. Finisajul texturat și modelul tradițional sunt aprecia­te în proiectele care încorporează ma­teriale naturale pe fațade (piatră, lemn), rezultând în final cămine pline de caracter. Milano lărgește gama opțiunilor, astfel stilul Gerard oferă oportunități de exprimare pentru cele mai inovative proiecte arhitecturale. Țigla metalică cu acoperire de piatră Gerard Milano este disponibilă în 11 culori distincte: Charcoal, Chestnut, Rosso, Spanish Red, Redwood, Cedar, Sage, Sapphire, Tuscany, Burgundy, Patina Rosso.

DIMENSIUNI MODUL

Lungime totală 1335 mm
Lungime utilă 1215 mm
Lățime utilă 368 mm
Acoperire modul 0.446 m²
Acoperire/ m² 2.24 module
Greutate/ m² 6.6 kg
Aplicabilitate la pantă de minimum 12° (21%)

Țigla Gerard Shake

Unul dintre materialele cele mai răspândite pentru acoperișurile tradiționale este lemnul, iar acoperișurile de șindrilă au încă un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperiș a fost recreat prin modelul de țiglă metalică cu acoperire de piatră Gerard Shake, dar cu beneficiul adus de materiale și tehnologii moderne și încorporând caracteristici pentru instalare ușoară și acoperire cu piatră naturală. Țigla metalică cu acoperire de piatră Gerard Shake este disponibilă în 16 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Deep Black, Spanish Red, Cedar, Rosso, Pepper, Aswood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Old, Bark, Sherwood, Galaxy.

DIMENSIUNI MODUL

Lungime totală 1310 mm
Lungime utilă 1250 mm
Lățime utilă 370 mm
Acoperire modul 0.463 m²
Acoperire/ m² 2.16 module
Greutate/ m² 6.6 kg
Aplicabilitate la pantă de minimum 15° (27%)

Țiglă Gerard Shingle

Ardezia, material întâlnit în vestul Europei, în Franța, la acoperișuri dar și în spațiul german (Germania, Austria) în special pentru placarea fațadelor, a inspirat profilul Gerard Shingle. Particularitatea acestui profil este că permite instalarea și pe pereți verticali, ceea ce îl face ideal pentru proiecte atipice.
Din punct de vedere coloristic, Gerard Shingle este un profil aparte. Gama de culori: Charcoal, Forest Green, Deep Black, Bark, Eclipse, Ravine, Sunset.

DIMENSIUNI MODUL

Lungime totală 1320 mm
Lungime utilă 1260 mm
Lățime utilă 368 mm
Acoperire modul 0.463 m²
Acoperire/ m² 2.16 module
Greutate/ m² 6.6 kg
Aplicabilitate la pantă de minimum 15° (27%)

Țiglă Gerard Diamant

Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistente și durabile materiale din lume. Produse de inventatorul țiglei metalice cu acoperire de piatră și liderul de piață de mai bine de 50 de ani, acoperișurile Gerard au fost testate în condiții extreme de-a lungul timpului.
Fie că vorbim de cutremurele din Noua Zeelandă, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinți din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de căderile masive de zăpadă din cei mai înalți munți ai Europei, acoperișurile metalice Gerard au rezistat împotriva celor mai puternice forțe ale naturii. Profilul Gerard Diamant este disponibil în 17 variante coloristice: Charcoal, Chestnut, Spanish Red, Redwood, Cedar, Rosso, Pepper, Ashwood, Sage, Sapphire, Forest Green, Tuscany, Burgundy, Deep Black, Dark Silver, Patina Rosso, Patina Grey.

10% mai multă acoperire

Profilul Diamant acoperă o suprafață cu 10 % mai mare, ceea ce înseamna că este necesar un număr mai mic de module pe metru pătrat.

10% mai puțin efort

Un modul cu 10% mai mare înseamnă 10% mai puțin efort în ceea ce privește achiziția de materiale și procesul de montare.

DIMENSIUNI MODUL

Lungime totală 1335 mm
Lungime utilă 1270 mm
Lățime utilă 400 mm
Acoperire modul 0.508 m²
Acoperire/ m² 1.97 module
Greutate/ m² 6 kg
Aplicabilitate la pantă de minimum 14° (25%)