La această întrebare, echipa Primul Acoperiș Timișoara răspunde că Novatik Classic AVANGARDE este un acoperiș elegant, potrivit pentru clădiri noi și renovări.

Este prima țiglă metalică postpainted (vopsirea se realizează după profilarea oțelului) produsă în România. Acesta este un procedeu inovator pe piața din România, deoarece acest tip de vopsire oferă o protecție superioară la coroziune (toate muchiile sunt protejate), iar stratul de vopsea este uniform – fără microfisuri sau aglomerări ale stratului de acoperire. De asemenea, vopseaua folosită este foarte rezistentă la procedurile de fălțuire, fălțuirea fiind unul dintre marile avantaje ale sistemului de învelitori Novatik pentru că asigură o etanșeitate sporită întregului acoperiș.

Informații tehnice

Dimensiuni modul 1340 x 370 mm
Lungime utilă 1260 mm
Număr panouri/mp 2,15 module
Pantă acoperiș Min. 12°
Materie primă Novatik Classic Avangarde Oțel cu strat de protecție AlZn 185 g/mp
Primer Epoxi – 3 microni
Acoperire Vopsea pulbere aplicată în câmp electrostatic – omologată internațional Qualicoat, Class 2 – minim 60 microni
Greutate /mp 4,73 kg/mp

Program complet de accesorii

Sistemul Novatik Classic Avangarde vine cu o gamă completă de accesorii: dolie, pazie, coamă rotundă, sort de streașină, sort picurător, ventilații sanitare și de câmp, sfârtecătoare de zăpadă și parazăpezi.

Garanția siguranței

Pentru producția țiglei metalice Novatik Classic Avangarde, producătorul Final Distribution folosește oțel cu acoperire AlZn – 185 g/mp, datorită proprietăților sale anticorozive excelente. Aluminiul prezent pe toată suprafața acoperirii acționează ca o barieră, iar Zincul asigură protecția anticoroziune. În condițiile unui montaj corect, oferim 15 ani garanție estetică și de coroziune și 25 de ani garanție tehnică.

Gama de culori disponibilă

Culorile Novatik Classic Avangarde. Vopseaua pulbere folosită în procesul de producție este foarte durabilă, rezistență la zgârieturi și microfisuri și își păstrează luciul pentru o perioadă îndelungată.

  • Glossy Black (RAL 9005)
  • Glossy Brown (RAL 8017)
  • Glossy Red (RAL 3005)